Alleen pinnen bij Wijnwinkel Saudade

Vanaf 1 januari 2018 kunt u bij Wijnwinkel Saudade alleen pinnen.

Ik steek graag mijn tijd in het vinden van de beste wijnen om deze vervolgens te verkopen voor de beste prijs. Daarbij is het gemak voor mijn klanten, maar ook mijn gemak erg belangrijk.

Het bijhouden van het kasboek en het tellen van de contanten nam altijd veel tijd in beslag. Daarnaast scheelt het ritjes richting de bank en het risico op diefstal. Het overschakelen naar alleen pinnen geeft mij tijd om op andere niveaus de service te verbeteren.

Eind 2017 heb ik een aantal contant betalende klanten gevraagd of zij bezwaar zouden hebben om via pin te betalen. Niemand had bezwaar om via de pin te betalen. Om deze reden heb ik besloten per januari over te schakelen op alleen pinnen.

Service is voor mij heel erg belangrijk. Het bijvoorbeeld thuis bezorgen van de wijnen, bereikbaarheid via Whatsapp en Facebook, het optimaliseren van de webshop en de persoonlijke band met mijn klanten. Ik hoop dat eventueel contant betalende klanten begrip hebben voor de ”pin only” keuze.

 

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: