Relatiez in de Jaarbeurs 11 September

Donderdag 11 september staat Saudade met SEXY wines op de Relatiez beurs in Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie onderstaand. Kom langs en laat u verrassen door de kwaliteit en uitstraling van SEXY wines!

Tijdens RelatieZ zal een van de meest gelauwerde wijnlabels in Europa, Sexy Wine, zich presenteren. Al sinds 2006 verzorgt Tagus Trading de import van deze wijnen gebotteld door het prestigieuze wijnhuis Fita Preta Vinhos in Portugal. Op de Relatiez beurs kunt u kennis maken met het complete SEXY assortiment, waaronder ook de speciale Rosé Brut Sparkling en Gold edition.

Mede door de opvallende naam en het smaakvolle design vormen deze wijnen een ideaal relatiegeschenk of aanvulling op uw cadeau- of kerstpakket. Tagus Trading verzorgt diverse mogelijkheden voor geschenkverpakkingen. Naast de kwaliteitswijnen in rood, wit en rosé, zal op de beurs ook een prominente plek ingenomen worden door twee méthode traditionnelle varianten. Gemaakt van hand geplukte druiven en geïnspireerd door productiemethode van de beste Champagne, biedt Sexy Wine een Rosé Brut Sparkling en een Gold Sparkling. Allebei in zeer opvallende gekleurde fles en daardoor ideaal als eindejaar cadeau.

Sexy Wine
Onder leiding van het wijnwonder António Maçanita wordt de complexe interactie tussen druif, bodem, klimaat en arbeid samengevoegd tot een harmonieus geheel. António heeft gewerkt voor de grotere wijnhuizen ter aarde in Frankrijk, California en Australië. Als geboren Portugees kwam hij in 2002 terug in Portugal om als consult te werken voor verschillende wijnhuizen. Het bloed kroop waar het hoorde te zijn, het maken van een eigen wijn. Hij ontmoette David Booth alias De Tuinman.
David Booth was een gerespecteerde viticulturist op het Iberische eiland en woonachtig in Portugal. Beide heren kwamen elkaar frequent tegen op verschillende opdrachten en daagden elkaar uit om samen wijn te maken. Gekscherend zeiden ze tegen elkaar; ‘’a 23 year old winemaker and an English Viticulture, it could only go wrong’’. Maar dat deed het niet! En Fita Preta Vinhos klom in enkele jaren op als één van de beste wijnlabels van Portugal. Sindsdien is ook de filosofie veranderd; ‘’Why spend a lifetime trying to blend in, when you were born to stand out’’ 

Fita Preta Vinhos
SEXY Wine wordt gebotteld door het prestigieuze wijnhuis Fita Preta Vinhos in Portugal. Opgericht in 2005 laat Fita Preta Vinhos de wereld van wijnmaken versteld staan door het combineren van nieuwe en oude productie methoden. Zo worden de wijngaarden geselecteerd door onbemande vliegtuigjes uitgerust met infrarood apparatuur. Daarnaast worden er ook wijnen geklaard met eiwit van geklopte eieren; een opmerkelijke traditionele wijze of laat men wijnen rijpen in oude aardewerkenamforen. 

Wijnproeverij
Tijdens de Relatiez beurs op 11 september verzorgt Tagus Trading tevens twee wijnproeverijen. Deze vinden plaats om 11:30 en 14:00 in de Purple Room (gesitueerd op de beursvloer) en duren ongeveer een half uur. U kunt tijdens deze proeverijen uitgebreid kennis maken met onze wijnen onder leiding van oud werknemer van Fita Preta Vinhos en directeur van Tagus Trading; Remmer Meijer.

Van deze rasechte wijn connaisseur krijgt u uitleg over de herkomst, productie en samenstelling van de wijnen. Wij laten u graag kennis maken, zodat u precies weet welke top kwaliteit u aan uw klanten en medewerkers gunt.

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: