Terugblik WijnHALL: een wereld aan wijnen

Alweer twee weken geleden vond de 1ste editie van de WijnHALL plaats. Een zonovergoten en drukbezocht evenement. De succesingrediënten? 11 wijnstands, meer dan 100 open wijnen, diverse wijnhuizen uit verschillende wijnlanden. Wijnkenners én –genieters konden hun wijnhart helemaal ophalen.

WijnHall

Smaakexplosie
Wijnglas en proefdossier in de hand en gaan! Met 11 wijnstands én meer dan 100 open wijnen was er voor ieder zijn smaak wat te vinden. De nieuwsgierige wijnproevers konden aanschuiven bij één van de workshops of masterclasses. Want hoe moet je eigenlijk wijn proeven? Hoe maak je thuis een fantastisch wijn-spijs? En wat maakt Portugese wijnen zo bijzonder? Wijnmakers, wijnprofessionals en andere experts vertelde met liefde hun verhaal.

Jonge keurders
Aan de ‘kleine druiven’ was ook gedacht: een sapproeverij. Spelenderwijs leerden de kinderen over kleur en smaak. Ook kon er fanatiek geknutseld worden bij de Tafel van Twaalf.

Het AD Groene Hart over Wijnhall: “Wijnhall heeft al bij deze eerste editie bewezen dat het alles in zich heeft om regionaal, misschien wel nationaal, furore te maken.” Bedankt iedereen die aanwezig was.

Smaakt dit naar meer? De volgende editie staat gepland in het voorjaar van 2018.

WijnHall WijnHall WijnHall WijnHallWijnHall WijnHall

Share this post
  , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: