[rev_slider winkel]

Onze winkel


In het Groene Hart van Nederland

Woerdens Wijnhuis is gelegen in het oude centrum van Woerden aan de Jan de Bakkerstraat 5. Een wijnwinkel met een groot aanbod aan prachtige wijnen uit de hele wereld. Wijnen uit de klassieke Europese wijnlanden als Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal, maar ook wijnen uit de ‘’nieuwe wereld’’ met landen als Zuid Afrika, Australië, Argentinië en Chili.

Ons devies: Passioneel advies in behapbare porties. Voor de kenner én de leek.

Wijn is een meesterlijk product, doorspekt met emotie en geschiedenis. Maar het is ook gewoon; wijn! Gegist druivensap, dat je drinkt, omdat je het lekker vindt.
Bij Woerdens Wijnhuis hebben we dé meesterlijke prestige wijn; maar ook de lekkere wijn voor alledag. Flessen vanaf € 4,95, die de moeite waard zijn om gedronken te worden!

Achter de winkel is een proeflokaal ingericht. Een ruimte om nóg beter kennis te maken met wijn. Hier worden verschillende opleidingen en cursussen gegeven. Het proeflokaal is te bereiken via de Jan de Bakkerstraat 3a.

In een wereld waar wijn onpersoonlijk is geworden, kan je bij het Woerdens Wijnhuis kennis maken met het échte verhaal van prachtige wijnen.

Wees welkom.

Historie


Ervaring in de wereld van wijn!

Woerdens Wijnhuis voorheen Wijnwinkel Saudade.