WIJNABONNEMENTEN

Ontvang elke kwartaal 6 heerlijke flessen wijn!


Woerdens Wijnhuis Saudade introduceert een fantastisch wijnabonnement met 3 variaties. Elk kwartaal ontvang je 6 wijnen waarbij je direct minimaal 10% korting krijgt op de winkelprijs. Al vanaf € 32,95!   

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

De wijnen komen uit alle windstreken en zijn veelal gemaakt van kleinschalige wijnbouw. Van bekende en onbekende druivenrassen en klassieke en ‘’nieuwe’’ wijnlanden. Pure wijnen met een goed verhaal!

Van elke wijn ontvang je 2 flessen zodat je niet direct misgrijpt. Deze wijnen zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving. De wijnen worden mede geselecteerd door sommeliers van de betere gastronomie van Woerden en omgeving. Bijkomend voordeel is de kwartaalkorting van 10%. U ontvangt namelijk een kortingscode voor de wijnen uit het abonnement. Hiermee kun je op de webshop de wijnen nabestellen met korting tijdens het lopende kwartaal. Het uitleveren van elk abonnement begint op de volgende data: 1 maart | 1 juni | 1 september | 1 december | 

LET OP: Bij bestellingen tijdens lopend kwartaal ontvangt u wijnabonnement dat in die kwartaal valt. Wilt u instappen vanaf één van de uitleverdata, dit gelieve in de bestelling te verzoeken.

Voor inwoners van de gemeente Woerden is er:

Het Woerdens Wijnabonnement (gratis verzending in gemeente Woerden of ophalen in de winkel)

Classic € 32,95 klik hier

Premium € 42,95 klik hier

Prestige € 52,95 klik hier

*nabestellingen via de webshop 10% korting en gratis verzending

Wil je het wijnabonnement laten verzenden buiten de gemeente Woerden. Dan zijn de volgende abonnementen van toepassing:

Het Wijnabonnement (gratis verzending binnen Nederland)

Classic € 39,95

Premium € 49,95

Prestige € 59,95

*nabestellingen via de webshop 10% korting en eventueel gratis verzending

Het wijnabonnement wordt standaard seizoensgebonden opgemaakt met verschillende soorten wijn. Mocht je echter voorkeur hebben voor 1 soort wijn. Dan is het mogelijk om te kiezen voor alleen witte wijn óf alleen rode wijn. LET OP | deze voorkeur graag kenbaar maken bij de bestelling.