WijnHall op 23 september in Woerden!

De WijnHall wordt hét wijnevent van het Groene Hart! Wijnkenners én genieters kunnen tijdens dit niet te missen event hun wijnhart helemaal ophalen!

Proef heerlijke en bijzondere wijnen bij verschillende wijnstands, en laat u verrassen door de wijnmakers van verschillende mooie wijnhuizen. Geniet van spraakmakende presentaties en workshops, en maak kennis met de wereld van wijn!

Voor de beginnende liefhebber tot de doorgewinterde wijnprof! Iedereen is welkom op dit interactieve event!


Op zaterdag 23 september organiseert Wijnwinkel Saudade in samenwerking met De Hall hét wijnevent waar je bij moet zijn!

hall 2

Tijdens de WijnHall kun je wijnen proeven én genieten van alles in en om je glas! Lekkere hapjes en relaxen met een kop koffie of het bijwonen van leuke en leerzame workshops. Onze wijnproeverij biedt meer dan 100 open wijnen met meer dan 10 wijnstands uit meerdere landen!

Daarnaast zijn er diverse workshops en presentaties te bezoeken en kunt u deelnemen aan verschillende masterclasses.

De Hall voorziet het hele festijn van lekker en eerlijk eten! Dus je kunt heerlijk lunchen en in de avond genieten van een fantastisch (wijn)diner. Ook is er de mogelijkheid om een exclusief wijnmakers diner bij te wonen?

Verder is er ook vermaak voor de kinderen. Zo hebben we een leuke sap-proeverij en hippe knutselactiviteiten.

hall

Waar: Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden

Tijd: 12:00 tot 23:00

De entree is gratis. Bij binnenkomst kun je een glas aanschaffen inclusief fraaie tas. Met dit glas zijn de wijnen te proeven bij de verschillende stands en kunt u deelnemen aan alle proeverijen, workshops en masterclasses.

De kosten voor een glas incl. tas: € 7,50

Onderstaand een kleine greep uit de workshops en masterclasses. Definitieve agenda volgt, in totaal worden er meer dan 8 van zulke presentaties gegeven:

//High end wines from the Alentejo region – Pedro Diogo van Fita Preta Vinhos – EN

//The reinvented power of the Upper Douro region – Jorge Rosa Santos van Colinas do Douro – EN

// Het karakter van Touriga Nacional – Remmer Meijer van Saudade – NL

Share this post
  ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: